%titlu%

%continut%

Implementarea de solutii software personalizate si integrate

Solutii software integrate, de la oportunitatea de contract la emiterea facturii

Cine isi mai permite sa piarda oportunitati de vanzare pentru ca marketingul si vanzarile nu reusesc sa comunice? Cine isi mai permite sa piarda clienti pentru ca vanzarile si departamentul de suport nu isi pot transmite la timp informatiile necesare?

O solutie de tip xRM gestioneaza orice tip de relatii intre orice tip de entitati, permite comunicarea intre departamente si schimbul de informatii, inclusiv generarea facturilor catre clientii companiei. 

Suntem specializati in implementarea de solutii xRM (any Relationship Management) care permit tuturor departamentelor implicate partajarea de informatii despre clienti si furnizori,  construirea si mentinerea dosarului fiecarui parterner cu istoricul interactiunilor cu acesta. Solutia CRM permite trasabilitatea relatiei cu fiecare client si cu fiecare furnizor, managementul relatiei si contractelor cu acestia,  din stadiul de oportunitate, pana la cererile de suport pe care le-a deschis. In acest fel, informatia va fi unica, corecta si activitatea fiecarui departamentelor va fi mult mai eficienta

Click aici pentru a vedea un exemplu despre cum se poate integra activitatea a doua departamente