Suntem o echipa de profesionisti

 • Suntem o echipa de consultanti care stim sa automatizam si sa optimizam procesele de vanzari, de la gestiunea clientilor pana la facturarea servicilor si produiselor vandute.
 • Stim cum sa va oferim rapoarte corecte si la timp. Orice fel de rapoarte.
 • Stim sa implementam aplicatii CRM disponibile pe orice dispozitiv mobil.
 • Stim ca va doriti o solutie de gestiune clienti stabila si accesibila si asta va oferim. 
 • Oferim un program CRM prin care sa integrati multe activitati: de la marketing la gestiune vanzari, de la gestiune contracte la program de facturare, de la vanzare la suport post-vanzare. 
 • Stim sa o facem structurat, urmand o structura de pasi bine definiti. Incercati si va promitem ca nu va fi o pierdere de timp!

Nu suntem o mare corporatie, suntem o companie mijlocie si cunoastem problemele celor ca noi

 • Nu avem solutii gata in cateva ore. Avem solutii CRM si raportare pe care le implementam pe specificul fiecarei companii pentru a va optimiza procesele.
 • Nu suntem roboti, suntem oameni care, ca si Dvs, imbina ratiunea cu emotiile.Intelegem ca un soft CRM nu trebuie doar sa fie bun, trebuie sa si placa.
 • Nu suntem perfecti, dar aplicatiile CRM pe care vi le oferim aproape sunt..
 • Ah! Si ne dorim doar proiecte reusite. Ceea ce va dorim si Dumneavoastra!
 • Nu va spunem mai multe despre noi, vrem sa va dovedim! In loc sa va plictisim laudandu-ne, preferam sa discutam ce este relevant pentru Dumneavoastra. Pentru ca impreuna sa construim un maine mai bun!

Referințe

sassico testimonial image

De la implementarea solutiei CAS genesisWorld dispunem de un sistem flexibil care ne asigura accesul usor la informatiile relevante despre proiectele noastre (de exemplu: activitati si costuri). Aceasta ne permite sa gestionam mai bine activitatea de facturare si sa avem un control mai bun asupra bugetelor proiectelor. Obiectivul nostru este sa ne imbunatatim rezultatele in permanenta si sa exploatam cat mai bine sistemul CAS in fiecare zi.

Mihai Vilcu

Director FInanciar, ROHE Romania

sassico testimonial image

Recomandam Melior Cras ca un partener profesionst si un furnizor de incredere. Ce ne-a atras la Solutia CRM CAS genesisWorld si ceea ce o diferentiaza de competitie, este flexibilitatea sa incredibila. Melior Cras a customizat solutia CAS ca sa raspunda cu multa acuratete cerintelor noastre

Catalin Podaru

General Manager, Leviatan Design

sassico testimonial image

Fiind o companie in dezvoltare, cu o activitate tot mai complexa si un numar de clienti in crestere, am simtit nevoia implementarii unei solutii de tip CRM. Ne-am oprit la solutia CAS CRM. Dincolo de performanta si capabilitatile solutiei, am fost impresionat de profesionalismul Ioanei Razvan, care a condus procesul de vanzare. Consider ca Ioana este una din cele mai serioase si profesioniste persoane cu care am interactionat pana acum.

Alexandru Selaru

Director Executiv, HARRISON CONSULTING MANAGEMENT SRL

sassico testimonial image

Admir si respect cunostintele Ioanei Razvan in domeniul solutiilor CRM si al asteptarilor unei companii de nivel mediu de la astfel de solutii. Ioana are capacitatea de a expune lucrurile in mod logic si analitic, inspira incredere si profesionalism, si nu in ultimul rand, a dat dovada de onestitate si deschidere pe parcursul colaborarii noastre. Avand capacitatea de a fi empatica, poate intelege cu usurinta cerintele unui proiect

Ion Tudor

Director Departament Tehnic, Pointer Systems

sassico testimonial image

Cu ajutorul soluției platformei CAS genesisWorld xRM implementată și personalizată extensiv de către Melior Cras, am reușit să îmbunătățim semnificativ procesul de contractare pentru lanțul de magazine și sa eliminam blocajele. Toate departamentele lucrează împreună în mod consecvent prin intermediul unei solutii integrate, care este adaptată în mod optim la cerințele noastre de afaceri. Pentru proiectul nostru, soluția CAS xRM s-a dovedit a fi un instrument de lucru digital puternic, care este, de asemenea, foarte flexibil și configurabil.

Florin Tănăsescu

Analist business

Clienți CAS în lume:

Clienți CAS în România: