SOLUTII Software

CAS GenesysWorld - solutia pentru companiile medii

CAS genesysWorld este o soluție CRM si xRM (any Relationship Management) foarte customizabilă, ce vă oferă posibilități extinse de a îmbunătăți calitatea relațiilor cu clientii si furnizorii, în activitatea de zi cu zi. De la comunicarea cu membrii listelor de distributie realizate de departamentul de marketing sau contactele gestionate de echipa de vânzări directe, la întâlniri individuale cu clienții sau la planificarea transparentă a resurselor pentru echipa dumneavoastră, totul este gestionat in mod integrat in solutia CAS genesysWorld.

Prin aceasta solutie veti beneficia de posibilități de personalizare rapide si simplu de folosit utilizând instrumentele de dezvoltare si configurare oferite de CAS, tablouri de bord personalizate, configurarea usoara a listelor si rapoartelor, dar si a agendei zilnice optimizate prin inteligenta artificiala oferita de Picasso.

 

Utilizând algoritmii de inteligență artificială inglobati in solutie, motorul de căutare Picasso vă ajută să găsiți cu usurinta exact ce căutați. CAS genesisWorld vă permite să planificați taskurile echipei mai eficient și să alocati mai mult timp pentru clienții dumneavoastră.

 

Puteți utiliza in mod unitar CRM-ul dumneavoastră peste tot, deoarece CAS genesisWorld este disponibil pe atat pentru desktop Windows, in browser, cat si pentru platformele mobile. Puteti actualiza date în timp ce vă vizitati clientii, atât online, cât și offline, pe laptop, in browser sau pe un smartphone/tabletă cu APP-uri native.

 

Versiunea actuala de CAS genesisWorld vă vă ajuta în mod real să implementați Regulamentul UE privind protecția datelor personale (GDPR) și, astfel, să îmbunătățiți siguranta datelor în afacerea dumneavoastră. Indiferent in ce industrie activati, va puteti îmbunătățiți performanța in afaceri foarte rapid si simplu cu cea mai recentă versiune a CAS genesisWorld!

 

Pentru o descriere a functionalitatilor oferite, puteti accesa acest link. Sau accesati video-ul de mai jos. 

Discuta cu un consultant